BENZINERES

Accés Clients

Consulti online l'estat de les seves Activitats amb el Departament de Carburants.Pot sol·licitar la clau d'usuari i contrasenya a: Sol·licitar la clau d'usuari i contrasenya

Pot sol·licitar l'alta de client a: Sol·licitar Alta


Avís informatiu sobre tractament automatitzat de dades personals

Les dades personals facilitades que tenen caràcter obligatori per la contractació dels productes i serveis de Corporación Alimentaria Guissona S.A., seran incloses en fitxers automatitzats, responsabilitat de Corporación Alimentaria Guissona, S.A.
La finalitat del tractament serà la realització de transaccions comercials, prestació de serveis, i enviament d´informació comercial sempre que Corporación Alimentaria Guissona, S.A. ho consideri d´interès per a l´usuari, sobre productes i serveis propis o d´empreses del Grup Alimentari Guissona. La relació d´aquestes societats es troba en la pàgina web www.cag.
Vostè podrà exercir el dret d´accés, rectificació, cancel·lació o oposició dels quals sigui titular, així com la revocació del consentiment prestat per la cessió de les seves dades a les empreses del Grup Alimentari Guissona, mitjançant sol·licitud per escrit a Corporación Alimentaria Guissona S.A., amb domicili social al C/Traspalau, nº 8, codi postal 25210 de Guissona (Lleida), acompanyant fotocòpia del DNI o bé per e-mail a: guissona@cag.es, esmentant nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte.