BENZINERES

Sol·licitar targeta identificativa

Targeta de facturació automatitzada (o targeta identificativa).

Si vostè paga en efectiu o VISA, aquesta targeta li proporciona comoditat a l'hora de rebre les factures corresponents als repostatges en la nostra xarxa de gasolineres bonÀrea. Aquesta targeta és totalment gratuïta i no suposa cap càrrec addicional. En utilitzar-la s'identifica com a Client i li emetrem automàticament les factures, sense necessitat de sol·licitar-les posteriorment. Amb aquesta targeta també pot identificar els vehicles per matrícules, nº de màquina, etc.


En tots els casos la facturació és setmanal. Les factures del mes es rebran per correu electrònic setmanalment.

Poden sol·licitar tantes targetes addicionals com considerin oportú, sense el menor cost, per utilitzar-les en diferents vehicles.
Dades AdreçaDades Enviament Correspondència

Adjuntar una fotocòpia en format 'pdf' del DNI/NIF del sol·licitant en només un full


Avís informatiu sobre tractament automatitzat de dades personals

Les dades personals facilitades que tenen caràcter obligatori per la contractació dels productes i serveis de Corporación Alimentaria Guissona S.A., seran incloses en fitxers automatitzats, responsabilitat de Corporación Alimentaria Guissona, S.A.
La finalitat del tractament serà la realització de transaccions comercials, prestació de serveis, i enviament d´informació comercial sempre que Corporación Alimentaria Guissona, S.A. ho consideri d´interès per a l´usuari, sobre productes i serveis propis o d´empreses del Grup Alimentari Guissona. La relació d´aquestes societats es troba en la pàgina web www.cag.
Vostè podrà exercir el dret d´accés, rectificació, cancel·lació o oposició dels quals sigui titular, així com la revocació del consentiment prestat per la cessió de les seves dades a les empreses del Grup Alimentari Guissona, mitjançant sol·licitud per escrit a Corporación Alimentaria Guissona S.A., amb domicili social al C/Traspalau, nº 8, codi postal 25210 de Guissona (Lleida), acompanyant fotocòpia del DNI o bé per e-mail a: guissona@cag.es, esmentant nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte.

He llegit i accepto les condicions del tractament de dades personals